Regina Ryderberg

Närings- och örtmedicinsk terapeut

Frågor & Svar

På den här sidan lägger jag upp svar på de frågor jag får i här på sidan och i andra forum, som jag tror jag kan vara intressanta för fler. Saknar du något som intresserar dig. Kontakta mig gärna med din fråga!

 

8 tankar om “Frågor & Svar

 1. Hej Regina!
  Jag var på en kurs med dig genom jobbet för några månader sen. Jag vart väldigt inspirerad av din kunskap och är själv mycket intresserad av kost och näring. Jag undrar om du kan tipsa mig om en bra utbildning på distans där jag kan utbilda mig till näringsterapeut.
  Mvh Jessica

 2. Funderar på att boka tid hos dej. Men verkar svårt när man har ett 8-16 jobb. Har du några tider efter?

  • Hej Lotta,

   Tack för din förfrågning . Visst har jag tider efter kl 16 men det är tyvärr dessa som blir bokade långt i förväg……Vad önskar du boka och tid som du kan komma? Ska se om jag kan hjälpa dig. Smsa mig gärna så kan jag snabbare titta under dagen, 0707647043
   Mvh
   Regina RYderberg

 3. Hej!
  Jag har en son på 12år med långvarig problematik under flera år med svåra smärtor i mage/huvud. Varit på många läkarbesök,många provtagningar, magnetröntgen,ultraljud,kolloskopi,gastroskopi,inläggning på sjukhus etc etc. Läkarna har inte hittat något fel hittills.Tar du emot barn med sådan problematik?
  Mvh
  Susanne Zackari

  • Hej Susanne,
   Tråkigt att höra att ni inte fått svar på vad det kan vara. Självfallet kan jag försöka mig att hitta grunden till problemet och tar emot barn över 8 år. Vill gärna hjälpa er i den situationen.
   Bäst är att du bokar ett sk nybesök hälsokonsultation 90 min för att ha tid att gå igenom de provsvar som är tagna samt via min undersökning. Du kan boka tiden via min hemsida eller direkt genom att gå in på http://www.reginakliniken.bokadirekt.se

   Varma hälsningar
   Regina Ryderberg

 4. Hej Regina
  Kan du se om man har problem med sköldkörteln?
  Med vänlig hälsning Sussie

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s