Jag som driver kliniken heter Regina Ryderberg och har förutom en bred utbildningsbakgrund inom näringsterapi, örtmedicin, hälsa, hud och skönhet även över 20 års praktiskt erfarenhet inom området.

Mitt mål är att du ska få tillgång till de verktyg som du behöver för att du ska kunna uppnå optimal hälsa och livskvalitet. Mina tre grundpelare som jag erbjuder dig för att du ska kunna uppnå optimal hälsa är analys, terapi/behandling och utbildning med utgångspunkt i funktionsmedicin. Grunden i Funktionsmedicin är att hitta de underliggande orsakerna till ohälsa, inte behandla symtom. Funktionsmedicin handlar om att se hela människan, samspelet med sinnet, organens funktioner, näringsstatus, livsstil, kost, stress, hormoner, genetik med mera. Kroppen har en fantastisk förmåga att läka sig själv om man bara den de rätta förutsättningarna. Mina råd till dig som kund till mig är alltid skräddarsydda utifrån dina förutsättningar, både från insidan och utsidan.

När vi tillsammans identifierat vad det är som inte fungerar optimalt hjälper jag dig att ta fram en anpassad behandlingsplan utifrån dina förutsättningar och hälsomål. Den kommer att göra dig medveten om vad det är som fungerar och inte. I planen kommer jag rekommendera dig de behandlingar och terapier som hjälper dig att återställa eventuella obalanser eller hälsoutmaningar. En viktig del av din behandling är de kunskaper du får om hur din kropp fungerar och vad som påverkar din hälsa och ditt immunsystem. Lärandet är viktigt för att du själv ska kunna skapa en bestående förändring.

Exempel på symptom som jag hjälper mina klienter att komma tillrätta med:

  • Mag- och tarmbesvär
  • Muskel- och ledproblem
  • Hudbesvär
  • Sömnsvårigheter
  • PMS och klimakteriebesvär
  • Nedsatt immunsystem
  • Utmattning/trötthet
  • Inflammation

Mina utbildningar

Dipl.Näringsterapeut & Fytoterapeut (Örtmedicin)NNFS

Auktoriserad Hudterapeut och Spaterapeut

Diverse kurser inom hälsa och hud.

Medlem i Komplementär Medicinska Riksförbundet

Innehar patientförsäkring

Kommentera

%d bloggare gillar detta: