fbpx

Mitt mål är att du ska få tillgång till de verktyg som du behöver för att du ska kunna ta kontroll över din hälsa. Ett av dessa verktyg är kunskap. Med de e-kurser jag erbjuder har du möjligheten att på ett enkelt sätt få den kunskap du behöver för att förstå din kropp bättre och vad som påverkar din hälsa och ditt immunsystem.

Aktuella E-kurser:

Skapa hållbar hälsa – Stärk ditt immunsystem

I denna gedigna E-kurs får du en insikt i hur kroppen samspelar. Det är många bitar som ska pusslas ihop, psyket, vår andning och sömnen har även en stor inverkan på hur vi mår. I kursens olika delar finns en bra början till att förstå din kropp bättre med åtta olika kursavsnitt.

Kursen riktar sig både dig som terapeut och till dig som privatperson. Du får även tips på näringsämnen, örter och mat som bidrar till att de olika delarna får stöttning.

För att vi ska må optimalt bra krävs att helheten i vår kropp samspelar på bästa sätt. Rätt näring och sammansättningen är av stor betydelse. Att vårda sin kropp är en investering för framtiden, precis som du kanske vårdar din bil, hem, husdjur etc

Kursen innehåller följande avsnitt:

AVSNITT 1 – GRUNDLÄGGANDE NÄRINGSLÄRA
AVSNITT 2 – DETOX OCH E-ÄMNEN
AVSNITT 3 – MATSMÄLTNINGSAPPARATEN
AVSNITT 4 – IMMUNSYSTEMET
AVSNITT 5 – INFLAMMATORISK PROCESS
AVSNITT 6 – SYRA BAS BALANSEN
AVSNITT 7 – BINJURARNA, AVSLAPPNING OCH SÖMN
AVSNITT 8 – ENDOKRINA SYSTEMET

Pris: 795kr tom 31/12-20 (Ord. 995kr inkl moms)

Kursen genomförs i samarbete med plattformen Hälsoinvest.

%d bloggare gillar detta: