Regina Ryderberg

Näringsterapeut och örtmedicinsk terapeut

Tjänster

NÄRINGS- OCH ÖRTMEDICINSK TERAPI

Vid ett besök hos mig som närings- och örtmedicinsk terapeut får du hjälp att ta reda på vad som är rätt näring för dig och vilket stöd just din kropp behöver för att kunna läka eller för att bevara en redan god hälsa. Detta gör vi tillsammans i fyra olika steg: analys, utbildning, behandlingsplan och uppföljning.

1. Intervju och analys

För att hitta samband mellan eventuella brister, obalanser och symptom inleder jag med en kombination av intervju, blodanalys, biokinesiologi, irisdiagnostik och blodtrycksmätning. Jag ställer frågor om din nuvarande hälsostatus, eventuell tidigare sjukdomshistorik, genetiska förutsättningar, hur din miljö påverkar dig, grad av stress o.s.v. Vid behov utförs även andra analyser såsom:

  1. Stressmätning
  2. Hårmineralanalys
  3. Funktionsmedicinska analyser, som t.ex. hormonstatus, matintolerans m.m.

2. Utbildning
Med den inledande intervjun och analysen som grund hjälper dig förstå vilka faktorer som påverkar dig och vad du själv kan göra för att hjälpa din kropp att må bättre.

3. Behandlingsplan
Som närings- och örtmedicinsk terapeut utgår jag från utfallet av genomförda analyser, ditt nuläge och kunskapen om hur kroppens biokemi fungerar för att kunna skräddarsy en behandlingsplan som passar just dig. Planen är helt individanpassad men kan innefatta kostrådgivning, vitaminer, mineraler och örtmedicin samt hur du kan ge din kropp rätt förutsättningar i din vardag för bästa möjliga läkning.

4. Uppföljning
Under tiden din behandlingsperiod pågår är det viktigt med avstämningar utmed vägen för att kunna utvärdera och eventuellt justera planen för att nå bästa resultat.

Hudbehandling
Eftersom jag även är utbildad hudterapeut tillämpar jag dessutom så kallad föryngringsmedicin och diverse behandlingar för huden. Hudbesvär kan innefatta bl a;acne, rosacea, pigmentfläckar, hudutslag, känslig och torr hud, psoriasis, eksem, åldrad hud som behöver vitalitet. Vid hudbesvär kombineras oftast inre balansering med yttre behandlingar av huden för att uppnå optimalt resultat för hudens balans.

Kurser och föredrag
Jag erbjuder både öppna  och företagsanpassade kurser och föredrag inom både hud och hälsa. Läs mer om mina öppna aktuella kurser och föredrag här.

Försäljning
Jag säljer närings- och kosttillskott, örtmedicin samt naturliga hudvårdsprodukter. Exempel på varumärken som jag tillhandahåller:

  • Alpha Plus
  • Biosan
  • Bättre hälsa
  • Helhetshälsa
  • Holistic
  • Örtspecialisten
  • Kerstin Florian m.fl.

Boka tid redan idag genom att klicka på knappen nedan.
785MWRRNHNYWGJRGJH0-BokaTid_Vit_MorkBakgrund_120px

Hantering av personuppgifter
Dina personuppgifter hanteras enligt GDPR-lagen.

Kommentera