fbpx

Varje människa är unik, tillsammans kan vi ta reda på vad just din kropp behöver för att må bra.

Mitt mål är att du ska få tillgång till de verktyg som du behöver för att du ska kunna uppnå optimal hälsa och livskvalitet. Nedan kan du läsa mer om hur jag kan hjälpa dig komma dit. Klicka på länkarna nedan för att läsa mer om vad varje del innebär.

Hälsokonsultation & Näringsterapi

Hälsokonsultation

Jag erbjuder hälsokonsultationer där vi utgår från dina besvär eller vad du vill förbättra gällande din hälsa. Det går att boka olika omfattande hälsokonsultationer som nybesök; Liten, Mellan, Stor. Den stora konsultationen omfattar totalt ca180 minuter, varav en första hälsokonsultation som tar ca 120 minuter samt två uppföljningstider på 30 minuter vardera. Dessa tider kan antingen användas för avstämning eller behandling. Behandlingen är då frekvensterapi. I priset ingår också ett skräddarsytt program med näringsterapi, örtmedicin, kostråd med mera samt rekommendationer om vilka andra analyser som du skulle vara förtjänt av att komplettera med. Läs mer om de olika formerna av hälsokonsultationer på min bokningssida på BokaDirekt.

Näringsterapi

Näringsterapi handlar om att få kroppen att fungera optimalt med hjälp av rätt näring. Vid en hälsokonsultation hos mig som näringsterapeut och örtmedicinsk terapeut så får du hjälp att ta reda på vad som är rätt näring för just dig och vilket stöd just din kropp behöver för att kunna läka eller för att bevara en redan god hälsa. Örtmedicin är den “medicin” som jag tillämpar för att ytterligare få balans i kroppen. Läs mer om närings- och örtmedicinsk terapi här…

Analys & provtagning

Utifrån dina besvär och hälsomål individanpassar jag alltid och rekommenderar dig vilka analyser som behöver göras. De analyser som finns upplagda på min BokaDirekt-sida kan du boka själv, övriga tester görs i samråd med mig.

Jag har möjlighet att genomföra följande analyser:

Kroppsterapier

Som en del i din behandlingsplan eller som en extra boost för din hälsa erbjuder jag ett antal olika terapier och behandlingar för kropp och själ.

woman in white towel

Hudbehandlingar

Skönhet kommer inifrån men huden behöver också rätt omvårdnad och rätt produkter. Hos mig som hudterapeut kan du unna dig flera olika hudbehandlingar som hjälper din hud må bra och se bra ut. Exempel på behandlingar:


Regina är lugn, trygg, metodisk och har gedigna kunskaper inom sina arbetsområden

Eva.K
(Bokadirekt.se)


Inget är viktigare än att du mår bra!
Prioritera dig själv och boka en tid redan idag.

Lämna ett svar

%d