fbpx

Vad kan Oberon frekvensmaskin med bioresonans göra för dig?

Oberon är ett instrument för både analys och behandling.  Oberon-maskinen skannar kroppens alla organ och kan mäta funktioner och belastningar på kroppen. Därefter kan man behandla och stärka det som behövs med apparaten för att få kroppen att fungera optimalt. Det går även att behandla mikroorganismer som virus och bakterier samt gifter av olika slag. Man kan också mäta vilka näringstillskott med mera som just din kropp behöver för att fungera optimalt. Resultatet av frekvensbehandlingar kan variera mycket. Det kan behövas flera behandlingar eller det kan räcka med en enda behandling, beroende på vad orsakerna till dina problem beror på. Detta ligger under sk kvantfysik. En apparat som behandlar respektive analyserar heter som oftast bioresonans. Är det enbart en analys benämns ordet som frekvens.

Detta händer vid frekvensbehandling/bioresonans

Med frekvensteknik kan vi påverka olika saker i kroppen. Dels kan vi hjälpa organ och funktioner till friskare funktion och dels kan vi försvaga det som stör funktioner i kroppen. Resonansfrekvens är den egenfrekvens något har av sig själv. Varje objekt vibrerar med sin egen specifika frekvens. Varje ämne, varje organism och alla substanser har sin unika frekvens, till exempel lampan av metall, stolen av trä, ett kroppsorgan eller ett hormon. Eftersom allt är energi har allt en rörelse – och därmed en frekvens. Det är varje objekts unika frekvens som utnyttjas vid frekvensbehandling. Genom att tillföra objektets egen resonansfrekvens kommer objektet att vibrera mer med hjälp av den tillförda energin i frekvensen. Frekvensbehandling medför att mikroorganismer som stör kroppen vibrerar sönder och dör. Ett glas kan vibrera sönder av frekvenser. Kroppsdelar kan återfå sin friska frekvens med hjälp av rörelseenergin som tillförs. I bilden med stämgafflar ser vi att den stämgaffel som har samma storlek som den vänstra, kommer att sättas i svängning. Det beror på att de har samma resonansfrekvens. De andra två stämgafflarna påverkas inte. Att se hur frekvensbehandling fungerar i praktiken går bra i mikroskop. Med hjälp av mikroskopet kan vi se att mikroorganismer går sönder vid frekvensbehandling. Sök gärna på YouTube ”Rife Machine Killing Bacteria” så kan du tydligt se vad som sker vid frekvensbehandling.  (Källa https://www.frekvensbehandling.se/)

Med Oberon frekvensmaskin kan man få en komplex analys av organ och system i kroppen och upptäcka och behandla exempelvis följande:

 • Komplex analys av organ och system i kroppen
 • Analys av blod och blodkroppar
 • Analys av ett eller flera organ och system
 • Andningssystem
 • Det endokrina systemet
 • Fokuserad behandling på en liten del i kroppen
 • Genitala delar och urinvägar
 • Hjärta, blodkärl och lymfsystem
 • Hud, hår, naglar och tänder
 • Idrottsskador och andra fysiska trauman
 • Infektioner i organ och system
 • Bakterier, parasiter och andra skadliga mikroorganismer
 • Kromosomer, RNA och DNA
 • Mag-tarmkanalen, matsmältningssystemet
 • Muskler och rörelseapparaten
 • Nervsystem med hjärna
 • Näringsstatus
 • Syn- och hörselorgan
 • Med mera…

Erfarenheter av frekvensbehandling

(Källa https://www.frekvensbehandling.se/)

Äldre kvinna med besvärande åderbråck

Stor smärta och besvärligt att gå. Efter fem behandlingar á 30 minuter var smärtan helt borta och kvinnan hade inte längre någon smärta eller besvär att gå. Uppföljande behandling sex månader senare. Nu fyra år senare är hon fortfarande helt besvärsfri och kan gå obehindrat även i trappor.

Man 45 år med problem i ländrygg

Smärta och problem att röra sig. Efter en behandling kunde mannen hugga ved en hel helg utan smärta.

Kvinna 40 år med konstaterat diskbråck i ländrygg enligt röntgen

Stark smärta i lår och knä, även känselbortfall i ena vaden och foten. Efter första behandlingen var smärtan betydligt mildare och det pirrade i underbenet. Hon kände golvet under foten. Efter tredje behandlingen kunde hon återgå till jobbet.

Kvinna 62 med stora problem i bihålor

Kvinnan fick behandling för att stärka bihålornas slemhinnor och även för att försvaga störande bakterier. Efter fyra behandlingar kunde hon sluta med nässpray och sömnen fungerade mycket bättre.

Pojke hade borrelia i 3 år utan att få hjälp i vården

Idag är han en frisk tonåring och tränar på elitnivå tack vare frekvensbehandling.

Man 61 år med mycket kraftig muskelsmärta i höften

Behandling för musklerna lindrade smärtan omedelbart. Efter tre behandlingar var mannen helt smärtfri.

Kvinna 58 år med svullnad och smärta i handen på grund av artros

Både svullnaden och smärtan minskade markant efter första behandlingen.

Pojke 16 år med borrelia

Problem med grava synsvårigheter och total utmattning. Efter en behandling går pojken till skolan igen.

Man 46 år med astmabesvär och ständig hosta

Efter behandling mot svampinfektioner i luftvägarna slutade han hosta och kunde andas helt utan besvär.

Ladda ner guide till frekvensbehandling här från Oberons webbplats.

%d