fbpx

Bli din egen coach – verktyg

Att må dåligt kan bero på många saker. Mitt arbete som närings/ ört medicinsk terapeut innebär att balansera kroppen m rätt förutsättningar att läka. Detta genom kost, örter och tillskott. Men ibland behövs mera för att må toppen. Kanske finns andra aspekter i livssituationen som behöver förändras. Då rekomenderar jag att gå på samtal eller kanske prova på att coacha dig själv? Kan varmt rekommendera egenhjälpsböcker.
Nyligen har min vän Eva Sandsjö Liljedahl släppt superverktyg för att coacha dig själv. Värt att prova!

“Skapa bestående förändringar – Bli din egen coach” (huvudbok + arbetsbok) och den mentala coachingskivan ute till försäljning i din nätbokhandel!

Du behöver inte vänta till imorgon… Börja redan idag!
Evas bok/verktyg

Lämna ett svar

%d bloggare gillar detta: