fbpx
Ansiktsbehandling Reginakliniken

Sommarerbjudande – boka en ansiktsbehandling och få en gåva värd 380 kr

Som hudterapeut och lite nördig vill jag själv alltid preparera huden lite extra för att må bra inför sol och bad, lite ”damma” av för att få fin solbränna och boosta med antioxidanter för att minska solskador.


Erbjudandet

Passa nu på att tom 30 september boka en lyxig 80 min behandling till priset av 980 kr och få fritt 2 ansiktsprodukter i resestorlek a 20 ml som passar din hudtyp – värde ca 380 kr.

Produkterna är från lyxiga märket Kerstin Florian, baserat på naturliga ingredienser såsom örter, lera, mineraler och antioxidanter.

I behandlingen arbetar jag även med Kerstin Florians effektiva produkter så du får en fin lyster i huden. Behandlingen innefattar rengöring, peeling, portömning, massage ansikte dekolletage/axlar, mask och avslut med serum och creme. Du får även hand/arm massage samt avslappnande hårbottenmassage. Självfallet ingår också tips och råd hur just du sköter din hy på bästa sätt beroende på din hudtyp och hudproblem!

Som näringsterapeut får du även lite råd ang näringsterapi, dvs kosttillskott som kan hjälpa dina hudproblem på vägen.

Reginakliniken erbjuder även under samma period extra rabatter på:
Solskydd med 15 % rabatt med extra fukt och antioxidanter , ansikte och kropp, från Spf 20-50 av tyska märket Dr Belter. Baserat på naturliga ingredienser från växtriket.
Satin Lotion kroppscreme med 15% rabatt, från Kerstsin Florian. Den innehåller jojobaolja och återfuktande Aloe vera.

På tal om sol

Säkerligen vet du att man ska skydda huden vid sol! Detta för att minska risken för solskador som exempel hudpigmenteringar och minskar uppkomst av linjer/rynkor.

Det är en myt att man inte blir brun vid användande av solskydd! Det blir du fast det tar lite längre tid men brännan blir mera hållbar och du minskar risken för solskador.

Tänk också på att kläder har ett naturligt spf skydd likväl som att ha hatt/keps att skydda ansiktet extra.

Det är viktigt att få lite sol på kroppen, det tankar ner D vitamin. Att exponera sin kropp för sol i ca 30 min gör att du tankar ner ca 10 000 IE D vitamin! Det är en hög dos som är bra för immunsystemet och huden/cellerna. Det du inte behöver lagras i din lever som ett skafferi och pytsas ut vid behov. När sen hösten kommer brukar skafferiet vara tomt och då kan det vara bra att ta kosttillskott som näringsterapi av D vitamin för att upprätthålla immunsystemet över vintern. Dock blir för mycket sol betungande för immunsystemet, så sola lagom!

Lite om huden

Är vårt största organ som omfamnar och skyddar våra inre organ. På en vuxen är huden ca 2 kvadratmeter. Till omgivningen fungerar huden som vattenavstötande torrdräkt och samtidigt ett skydd för uttorkning. Den är också vår inbyggda termostat för köld och hetta. Den skyddar de inre organen mot solstrålning, virus, bakterier och yttre skador och nedslitning genom att ständigt nybildas. Huden har flera lager och från nybildning av celler till avstötning av gamla celler tar detta ca 28 dagar på en normal hud. Vid problemhy som ex psoriasis eller svåra eksem är nybildningen av hudceller mycket snabbare. Detta varför det bildas som pålagringar på huden (skorv).

För att huden lättare ska ”andas” och få en bra ny tillväxt är det perfekt att göra peeling ca 1 gång/vecka. Speciellt innan solbad då du får en finare jämnare bränna.

Huden behöver bra näring inifrån och utifrån, dvs bra mat med mycket antioxidanter i kosten (grönsaker, bär, frukt, fet fisk mm) och bra hudvård som matar huden utifrån, dvs att du smörjer in huden med ansikts och kroppscreme rika på bra fetter, fukt och antioxidanter.

För allas säkerhet i dessa tider

Jag ber dig som är snuvig/hängig att avstå från behandling. För övrigt håller jag extra god hygien i lokaler, dörrhandtag etc, samt att jag arbetar med munskydd vid ansiktsbehandling.
Vill du veta mer om vilka tjänster och behandlingar Reginakliniken erbjuder klicka här >>

Önskar du köpa produkter? Kontakta mig via sms på 070 76470 43.

Boka Ansiktsbehandling med gåva här

  Varmt välkommen!

  Regina Ryderberg
  Reginakliniken

  Auktoriserad Hud/Spa terapeut
  Certifierad och kvalitetssäkrad Närings-, Örtmedicinsk terapeut
  Certifierad Glutenterapeut – CGP/ Certified Gluten Practitioner
  Medlem i KMR med Patient/ansvarsförsäkring – Komplementärmedicinska Riksförbundet

  Lämna ett svar

  %d